Een stukje geschiedenisles

Er waren eens heel heel lang geleden(1978), in een land ver hier vandaan(Stein) ,een man en een vrouw(Ans en John Schepers). Zij  besloten in 1978 om, na een lange verbouwing,een restaurant te openen aan de kerkeveldstraat 17 te brunssum. Na 4 succesvolle jaren werd om gezondheidsredenen besloten het roer om te gooien en van Restaurant de Ruif, Cafe de Ruif te maken.Wel bleef een gedeelte van de menukaart nog gehandhaaft; later verdween hij echter toch in zijn geheel.(het was moeilijk te combineren) In 1982 werd , via Cafe old dutch,voor het eerst in Cafe de ruif , het darten geintroduceerd.Van 1982 tot 1987 was het leven er een groot feest. Maar helaas het leven eist soms zijn tol en Ans en John besloten (priveomstandigheden) dat hun wegen zich zouden scheiden .  Moeder Ans vertrok met haar twee dochters Jeannet en Suzanne richting het zonnige zuiden en vader John bleef achter als kapitein op het schip.

In januari 1990 diende er zich opnieuw slecht nieuws aan. Vader John kwam te overlijden.Dochter Jeannet,die op dat moment werkzaam was in de zwitserse horeca,kwam terug om het werk en het roer van haar vader over te nemen.

John Schepers overleed op19 augustus 1990 in het ziekenhuis van Brunssum .

Na een week gesloten te zijn gebleven besloot dochter Jeannet dat ze weer verder moest en opende Cafe de ruif weer haar deuren onder het motto "hard werken, life goes on" In deze moeilijke periode kreeg ze veel steun van haar vaste klantenkring. In 1997 kwam ze haar Basje(95kg)tegen. Samen met hun twee kinderen Luna en Mika  leefden ze nog lang en gelukkig!

1209423540_kopievanfotoderuif

Copyright

Het is niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van cafe de ruif

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is door cafe de ruif met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Cafe de ruif kan echter niet garanderen dat de inhoud en met name de daarin vervatte informatie en gegevens op ieder moment en in alle opzichten juist en volledig zijn. Dit geldt tevens voor websites of media waarnaar verwezen wordt door middel van hyperlinks of anderszins.

Cafe de ruif aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de veiligheid van de site en de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Ook kan cafe de ruif niet gehouden worden de eventueel geleden directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, te vergoeden die voorvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site. Dit geldt tevens voor eventuele ter beschikking gestelde programmatuur en (on)bereikbaarheid van de site

Wie is online

We hebben 3 gasten online

InloggenCreatie en Hosting: Plan Uw Kantoor